Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje " Pravila privatnosti ".

Prvi koraci prema pametnom domu: online upravljanje grijanjem

Prvi koraci prema pametnom domu: online upravljanje grijanjem

Kontinuiranim razvojem tehnologije pametne kuće sve su dostupnije, a određena rješenja ne samo da doprinose udobnosti, već nam mogu pomoći i u smanjenju troškova. Kao prvi korak preporučamo daljinsko upravljanje sustavom grijanja pomoću pametnog telefona i Wi-Fi termostata!

O daljinskom upravljanju

U zimskoj sezoni stalna je glavobolja kako stvoriti odgovarajuću temperaturu u svom domu kako bismo svoje troškove sveli na što manje. Poznata je i raširena praksa da se griju samo prostorije u kojima trenutno boravimo. No, može se dogoditi da svoj dom ne koristimo prema unaprijed utvrđenom rasporedu, odemo na duže vrijeme tijekom sezone grijanja ili želimo svoj dom za odmor koristiti i u tom razdoblju. Daljinsko upravljanje nudi rješenje za to!

 

Koje su prednosti?

  • razumna cijena
  • moderna znanja
  • kontrola grijanja s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme
  • osiguranje udobnosti
  • smanjenje troškova energije
  • jednostavno podešavanje i modifikacija programa po potrebi

Kako radi?

Za korištenje sustava ne treba vam ništa osim interneta, pametnog telefona i Wi-Fi termostata koji zadovoljava naše potrebe. Uređaj spojen na termostat (npr. plinski bojler) možemo kontrolirati ručno ili putem interneta ili provjeriti na našem pametnom uređaju. Uz pomoć ovih proizvoda može se jednostavno implementirati automatsko upravljanje svim električnim uređajima, neovisno o proizvođaču i vrsti.

 

Vrste Wi-Fi termostata

Kako bismo povećali udobnost i smanjili troškove, distribuiramo nekoliko vrsta Wi-Fi termostata i dodatne opreme.

 

COMPUTHERM E280 i COMPUTHERM E300

Wifi sobni termostati E280 i E300

 

Termostati daju mogućnost kreiranja programa za radni dan i vikend. Imaju dva releja bez potencijala koji se prebacuju u isto vrijeme, tako da se s njima mogu kontrolirati i dva potpuno neovisna proizvoda. Releji u uređajima omogućuju termostatu da osim pokretanja kotla upravlja i zonskim ventilom. Korištenjem nekoliko ovih Wi-Fi termostata, nema potrebe za korištenjem zasebnog zonskog regulatora. Ovi termostati posebno su prikladni za upravljanje sustavima podnog grijanja zahvaljujući spojivom senzoru temperature poda.

 

COMPUTHERM B300 i COMPUTHERM B300RF

Wifi termostato B300 i B300RF

Za svaki dan u tjednu moguće je izraditi poseban temperaturni program, promijeniti zadanu temperaturu, odabrati osjetljivost uključivanja, a također je moguće jednostavno prebacivati ​​između načina hlađenja i grijanja. Dostupne su i verzije sa žičanim (B300) i bežičnim (B300RF) senzorima topline.

 

COMPUTHERM E400RF i COMPUTHERM B400RF

Wifi_termostati_E400RF_i_B400RF_sa_telefonom

Programabilni radiofrekvencijski sobni termostati s tipkom na dodir i zaslonom osjetljivim na dodir. Termostat komunicira radiofrekvencijskim signalom između odašiljača (termostata) i prijemne jedinice, tako da nema potrebe za izgradnjom linije. Za svaki dan u tjednu može se pripremiti poseban temperaturni program (u slučaju COMPUTHERM B400RF), podešena temperatura se može mijenjati i također se može odabrati osjetljivost uključivanja.

 

Želite li isprobati prednosti daljinskog upravljanja u svom domu, kontaktirajte nas!